Spesialister på ventilasjon

Bærum Blikk og Ventilasjon er en spesialist på ventilasjonsløsninger og har lang erfaring. Vi har kompetanse innen prosjektering, montering og service av ventilasjonsanlegg. Ventilasjon er en av våre viktigste fokusområder og våre kunder omfatter alt fra private boliger og borettslag til store næringsbygg i Oslo og omegn.

Visste du at god ventilasjon er avgjørende for å unngå fuktskader i boligen? God ventilasjon er med på å tilføre ren og frisk luft, samt fjerne fukt, lukt og radon i boligen. Ventilasjon skal også fjerne forurensende stoffer som oppstår.

Vi tilbyr løsninger innen både boligventilasjon og næringsventilasjon. Når det kommer til hus og hjem har vi lang erfaring. Vi leverer og monterer ventilasjonsanlegg og mekaniske avtrekksanlegg for boliger samt salg og montering av kjøkkenhetter, vifter og reguleringsutstyr. Vi tilbyr også salg og montering av sentralstøvsugere, som gir et langt sunnere inneklima og er anbefalt av Norges Astma og Allergiforbund. 

Om din bedrift har behov for kompetanse, har vi sentral godkjenning på alle relevante fagområder, og vi leverer alt fra enkle mekaniske avtrekksanlegg til komplette balanserte klimaanlegg. I tillegg til dette kan vi også bistå med rehabilitering, kjøling eller automatikk. Vi tilbyr også serviceavtaler som følger opp for å kunne optimalisere driften av ditt ventilasjonsanlegg.

Ta kontakt med oss for en avtale, befaring eller om du har andre spørsmål. Vi hjelper deg!

Klar til å starte ditt neste byggeprosjekt? Det er vi også! Ring oss eller send en melding og vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

KONTAKT VENTILASJON

BE OM TILBUD

Legg inn kontaktinformasjon og beskrivelse av hva du ønsker.

Legg gjerne ved skisse, målsatt plantegning eller prospekt, og gjerne bilder av situasjonen, som gjør at vi raskere kan gi deg bistand.

Skjema - Tjenester

PROSJEKTER

Prosjekt Ringnes park, Grünerløkka Oslo
Utførelse av både ventilasjon og blikkenslagerarbeid For Prosjekt Ringnes Park var vi involvert i byggetrinn 7 til 13 både med ventilasjon og blikkenslagerarbeider.