Spesialister på takarbeid

Bærum Blikk og Ventilasjon har takarbeid som ett av våre hovedområder. Vi utfører alt av arbeid på tak, enten det er reparasjon av takhatter, soiler, piper, gradrenner, takrenner og nedløp eller om du ønsker å bytte hele taket ditt. Taket er en veldig viktig del av din bolig og det er viktig at dette ivaretas. Taket er det som sørger for at boligen din holder ¨tett¨.

Er det lenge siden du har vært på taket og kontrollert at alt er intakt? På tide med en taksjekk? Eller er du på jakt etter en fullstendig takomlegging?

Vi kommer på befaring og hjelper dere med å ta de riktige valgene i forhold til hvilke materialer og hva som bør gjøres. Kanskje det er behov for ekstra isolering og bedre lufting av tak, dette bidrar til en lengre levetid på huset og ivaretar deres trygghet om at taket er tett.

Vi stiller på befaring og ser på hvilke muligheter dere har og gir et tilbud på oppdraget der alt er inkludert. Vi er opptatt av kvalitet og at taket skal vare i mange år frem i tid.

Ta kontakt for å avtale befaring, tilstandsrapport eller om du har spørsmål rundt taket ditt. Vi hjelper deg.

Klar til å starte ditt neste byggeprosjekt? Det er vi også! Ring oss eller send en melding og vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

KONTAKTINFO TAKARBEID

BE OM TILBUD

Ønsker du at vi kontakter deg? Legg inn en melding og vi tar kontakt så snart som mulig.

Skjema - Tjenester

PROSJEKTER