Verksted

Blikkenslagerverksted

Bærum Blikk og Ventilasjon AS har eget stort verksted på Rud i Bærum. Her produserer vi alt av beslag for alle våre kunder, både bedrifter, private, boretslag og eiendomsbesitter.

Utstyr

Det er mange ulike typer metaller å velge mellom når du skal ha beslag. Vi har et stort lager med de fleste typer på lager.

Vårt verksted er satt opp med flere type knekkemaskiner, sakser og rankemaskin som vi benytter til produksjon av beslag. Vi kan levere beslag på opp til 3 meters lengde.

Har du behov for et beslag på dør, vindu, eller trenger en ny peisplate kan vi produsere det for deg på vårt verksted.

Vi produserer firkantkanaler og overganger til ventilasjonsdeler, i tillegg til salg av prefabrikkerte materialer. I tillegg leverer vi beslag i plastbelagt stål, kobber, zink, lakkert stål, aluminium og galvanisert stål med mer.

Vår rankemaskin benytter vi til å kjøre ut ranker for båndtekking.

Showroom

Kom gjerne innom vårt showroom. Her kan du se utstillinger av tekking, takstein, stålplater, solceller, ventilasjonsutstyr, balansert ventilasjon. Du kan også få kjøpt fugemasser og lim.

Vi hjelper deg med ditt prosjekt. Kom innom for en fagprat.

Vi er her for deg!

Trenger du bistand med beslag, tak, deler enn annet?

Ta kontakt med oss her, eller kom innom vårt verksted i Løxaveien 17 på Rud.

Vi kan produsere det meste fortløpende.

KONTAKT OSS

Legg inn kontaktinformasjon og beskrivelse av hva du ønsker og gjerne skisse eller plantegning med mål, eller bilder av situasjonen, som gjør at vi raskere kan gi deg bistand.

Skjema - Tjenester

Klar til å starte 

DITT NESTE BYGGEPROSJEKT?

Det er vi også! Ring oss eller send en melding og vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.