Om oss

Hvem er vi?

Bærum Blikk og Ventilasjon AS er et velrenommert blikkenslagerfirma som har holdt det gående i over 60 år. Vi består av 19 ansatte, hvorav 2 er blikkenslagerlærlinger. Vi er opptatt av rekruttering til faget.

Vi utfører alt av blikkenslagerarbeid og ventilasjonsarbeid for private, bedrifter og eiendomsfirmaer. Vi har etter mange år i håndverkerfaget, og som en godt etablert bedrift, tilegnet oss flere gode samarbeidspartnere innen alle fag. Innad i BBV besitter vi kompetanse innenfor VVS, ventilasjon/ingeniør, blikkenslager og tømrer. Vi bistår gjerne våre samarbeidspartnere og kunder med andre håndverksgrupper og er opptatt av å kunne levere en totalpakke.

Vi leverer tjenester innenfor følgende håndverktjenester: VVS, Tømrer, Murer, Maler, Elektriker, Solcellepanel, Grunnarbeider og Membranarbeider.

Vi har et fullverdig verksted samt butikk/showroom i Løxaveien 17, hvor vi produserer beslag for private og faste kunder/samarbeidspartnere.  Vi er helt avhengig av vårt verksted for at vi skal kunne utføre de daglige tjenestene vi leverer, vi er ute og måler opp beslag som skal monteres etter avtale med kunder, arkitekter og samarbeidspartnere.  Vi i BBV AS er opptatt av å levere gode tjenester etter avtale med kunder og vi strekker oss langt for at de skal være delaktig i sitt prosjekt. Vi synes det er viktig at kundene våre er engasjerte og delaktige i sitt prosjekt vi hjelper de med. 

Vi strekker oss langt for å ta vare på faste og nye kunder.

BBV AS er en bedrift som utfører og leverer langt mer enn hva vårt navn tilsier og vi er klare for enhver utfordring, både liten og stor.

Kontakt oss for en prat om ditt prosjekt og vi bistår dere gjennom hele prosessen. Dere møter fagfolk med bred kompetanse og får en fast kontaktperson hos oss som geleider dere gjennom prosjektet.

Gleder oss til å høre fra dere. Ta kontakt i dag!

KONTAKT OSS

Klar til å starte 

DITT NESTE BYGGEPROSJEKT?

Det er vi også! Ring oss eller send en melding og vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

Espen Ekeli

Daglig leder

Espen Ekeli

Daglig leder

Espen Ekeli

Daglig leder

Espen Ekeli

Daglig leder

Espen Ekeli

Daglig leder

Espen Ekeli

Daglig leder

Espen Ekeli

Daglig leder

Espen Ekeli

Daglig leder

KARRIERE

Jobb hos BBV

Vi er alltid på jakt etter dyktige og engasjerte mennesker som ønsker å være med å utvikle vår virksomhet. Hvis du ikke finner noen ledige stillinger som passer akkurat for deg, er du velkommen til å sende åpen søknad til dag@bbv.no

Jobb hos BBV

Vi er alltid på jakt etter dyktige og engasjerte mennesker som ønsker å være med å utvikle vår virksomhet.

Hvis du ikke finner noen ledige stillinger som passer akkurat for deg, er du velkommen til å sende åpen søknad til espen@bbv.no

KARRIERE