Om oss

Om oss

Vi er en sammensatt gjeng av stolte blikkenslager- og ventilasjons-entusiaster.

Entusiaster fordi vår kultur er å bistå kunder, samarbeidspartnere og hverandre med å komme til gode løsninger.

Vi har igjennom 60 år gått hele veien fra å være en liten familieeid blikkenslagerforretning til å bli en lokalkjent og velrenommert bedrift med 18 ansatte og 2 lærlinger.

Vår begeistring og glede over arbeidet, gjør at vi har en høy gjennomsnittsalder blandet våre ansatte. Derfor har vi med oss solide arbeidstradisjoner, og et mannskap med varierte kvalifikasjoner og fagbrev tilhørende profesjon. Samtidig ønsker vi lærlinger og nye krefter velkommen til å bli med på reisen og utviklingen av Bærum Blikk og Ventilasjon as.

Vi blir kontaktet av folk som har behov for vår kompetanse. Det handler ofte om komplette løsninger, detaljer som holder bygg tette, eller ønske om bedre inneklima.

Vi kan og forstår tak og tette bygg, og får også henvendelser som handler om solceller. Vi har derfor opparbeidet oss kompetanse og sertifisering til å rådgi, levere og montere dette. Vi har gode samarbeidspartnere som sørger for et godkjent elektrisk anlegg.

Vi har det gøy på jobb. Vi får daglig henvendelser fra folk som har behov for bistand, og vår glede er å finne løsninger på dette – kaste ball og ha erfaringsutveksling på tvers av organisasjonen, der kunden er med på veien til mål.

Igjennom 60 år med små og store kundeopplevelser har vi investert i mye bra verktøy og utstyr. Dette har vi samlet i vårt verksted i Løxaveien 17, sammen med et assortert utvalg materialer på lager.

Når vi får en henvendelse kan vi produsere det med en gang. Om du ønsker at våre blikkenslagere lager en blikkboks, 1000 meter beslag, eller en spesialtilpasset løsning, løper vi inn på verkstedet og setter i gang.

Vi kan dra ut til den aktuelle adressen, avstemme behovet, ta mål og dra til verkstedet igjen for å produsere og montere samme dag.

Vi mottar gjerne henvendelser via kontaktskjema på nettsiden vår, med målsatte tegninger og bilder av situasjonen, som gjør at vi kan produsere og levere direkte.

Våre ventilasjonsmontører bruker også verkstedet til å bygge tilpassede ventilasjonskanaler som er utenfor standarden. Våre ansatte jobber gjerne på tvers av profesjonene og deler erfaringer og kunnskap for å komme til det beste resultatet.

Flere av våre besøkende liker å slå av en prat, forklare og vise eller se og kjenne på et aktuelt produkt. Kanskje man trenger en del som er uforklarlig? Vi har en butikk og showrom i Løxaveien 17, hvor du kan oppleve et utvalg solceller, takprodukter og ventilasjonsløsninger. Her kan du også ta med ditt prosjekt eller utfordring, så kan vi sammen finne frem til noen gode alternativer.

 

Bærum Blikk og Ventilasjon as er en mellomstor bedrift der vi har fokus på kundereise, gjennomføring og sluttresultat. Våre oppdragsgivere og samarbeidspartnere bruker oss gjerne igjen, og vil på den måten opparbeide seg fordeler som våre faste kunder.

Vi tilbyr serviceavtaler på alt vi leverer, så om det skulle være behov for filterbytte, vedlikehold og service på ditt ventilasjonsanlegg, eller sjekk av tak og rens av takrenner i sesong, kan vi sammen skreddersy en passende løsning.

 

Og ja, det er oss du ser på bildene i vår nettside. Om du har spørsmål, forslag eller noe vi kan bistå med, så gleder vi oss til å høre fra deg🌞

KONTAKT OSS

Klar til å starte 

DITT NESTE BYGGEPROSJEKT?

Det er vi også! Ring oss eller send en melding og vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

Espen Ekeli

Daglig leder

Espen Ekeli

Daglig leder

Espen Ekeli

Daglig leder

Espen Ekeli

Daglig leder

Espen Ekeli

Daglig leder

Espen Ekeli

Daglig leder

Espen Ekeli

Daglig leder

Espen Ekeli

Daglig leder

KARRIERE

Jobb hos BBV

Vi er alltid på jakt etter dyktige og engasjerte mennesker som ønsker å være med å utvikle vår virksomhet. Hvis du ikke finner noen ledige stillinger som passer akkurat for deg, er du velkommen til å sende åpen søknad til dag@bbv.no

Jobb hos BBV

Vi er alltid på jakt etter dyktige og engasjerte mennesker som ønsker å være med å utvikle vår virksomhet.

Hvis du ikke finner noen ledige stillinger som passer akkurat for deg, er du velkommen til å sende åpen søknad til espen@bbv.no

KARRIERE